Néhány régióban már elérhető a Dream of a New World fantasy MMORPG

2022. szeptember 29.
4.1371
A PlayPark's nyílt világú, gacha elemekkel operáló fantasy szerepjátéka, a Dream of a New World a globális megjelenés előtt néhány régióban megnyitotta a kapuit, emellett elindult a játékra az előregisztráció.

Indonézia, Malajzia, Szingapúr és a Fülöp-szigetek játékosai már bele is vethetik magukat a játékba, ami új mechanikákkal próbálja meg feldobni a megszokott játékmenetet. Az animés látvány és körökre osztott harcok ebben a műfajban alapnak számítanak, viszont a Dream of a New World összegyűjthető állatkákkal és új játékmódokkal dobja majd fel a zsánert.

A kis szörnyecskéink felelnek a játékban a kötelező gacha faktorért, az állatkáinkkal közösen fogunk harcolni a különféle gigantikus szörnyek ellen. Sztoriküldetések, PvP játékmódok, dungeonök, arénák várnak majd ránk a játékban, szóval unatkozni biztos hogy nem fogunk.

A Dream of a New World előreláthatólag Android és iOS eszközökre fog érkezni, jelenleg a Google Play áruházban lehet jelentkezni a bétára. Bízunk benne, hogy hamarosan globálisan is elérhető lesz a játék és hogy hozzánk is ellátogat majd a program.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 2 napja

Ronalddo írta:
Nálam eléggé várós.
Nálam is, kegyetlen jól néz ki.

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 napja

Nálam eléggé várós.

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 2 napja

Nem sok gameplayt mutattak mondjuk...

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 napja

Hát ez baromi jól néz ki!

válasz erre