Néhány régióban már elérhető a PC-s Google Play Games bétája

2022. augusztus 26.
4.4481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Néhány kiválasztott régóban már elindult a Google Play Games PC-s béta tesztje, a játékosok már javában tesztelhetik a Google talán legérdekesebbnek ígérkező szolgáltatását.

A Google már korábban bejelentett egy bétatesztet, ami eddig csak Koreában, Tajvanon és Hongkongban volt elérhető. A mai naptól azonban két új ország is csatlakozott a listához, Ausztrália és Thaiföld játékosai is kipróbálhatják a béta verziót.

A Google Play Games minden mobilos játékos szívét megdobogtatja majd, hiszen az androidos játékainkat tudjuk majd tolni PC-n, ha pedig szeretnénk, a mentett állásunkat mobilra is átvihetjük majd. Több mint 50 játék szerepel a katalógusban, olyan címek, mint pl. a Summoners War, a Cookie Run: Kingdom, a Last Fortress: Underground, és a Top War.

Természetesen a megjelenést követően ez a lista tovább fog bővülni, a Google jelenleg a rendszerkövetelmények finomhangolásán dolgozik, szeretnék elérni, hogy egy integrált videokártyával és egy négymagos processzorral is tudjuk majd játszani az Androidos játékokat.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Chico

1 éve, 8 hónapja és 19 napja

Nah, lassan lassan csak beérik a macOS - iOS működést, pár év lemaradással. röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 20 napja

Óóóóóóóóó hát ez nagyon kemény!!!!!!! meglepett smiley De jó lesz ez!

válasz erre

peter97

1 éve, 8 hónapja és 20 napja

Ez de *****jó! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 20 napja

De király! meglepett smiley

válasz erre