Néhány régióban már elérhető a vadiúj MOBA játék, az AutoChess Moba bétája

2022. szeptember 26.
4.3801
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Dragonest Games találó nevű multiplayer arénás szerepjátéka, az AutoChess Moba bétája néhány kiválasztott régióban már elérhető, Androidos rendszereken már bele is vethetjük magunkat az 5v5-ös küzdelmekbe.

Az AutoChess Moba nagyban hasonlít a stúdió előző játékára, az Autochess: Origin-re, a körökre osztott küzdelmek helyett ezúttal 5v5-ös harcokat fogunk vívni különféle képességekkel rendelkező hősökkel, akiket különböző ösvényeken terelgetünk majd. Mind kinézet, mind játékmenet terén a népszerű mobilos MOBA, a Wild Rift köszön majd vissza.

Érdekesség, hogy több ismerős elemet is "átemeltek" a készítők a hasonló arénás játékokból, a DOTA 2-höz hasonlóan pl. a megvásárolt tárgyainkat különféle courierek szállítják majd ki nekünk, mobilos MOBA játékban először láttunk ilyen megoldást.

Az AutoChess Moba bétája jelenleg Androidos rendszereken érhető el, Latin-Amerika és Délkelet-Ázsia játékosai próbálhatják ki a játékot, a Google Play Áruházból (hazánkból csak VPN segítségével) tölthetjük le a programot. Későbbiekben PC-re és iOS eszközökre is ellátogat majd az AutoChess Moba, bízunk benne, hogy megtalálja majd a közönségét.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Jó nekik.

válasz erre

Mendez

1 éve, 8 hónapja és 9 napja

Autochess. szomorú smiley Kár érte.

válasz erre