Néhány régióban már elérhető az animés RPG, az Orient Arcadia

2022. október 07.
4.3861
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A három királyság korában játszódó, tradicionális kínai elemekkel operáló szerepjáték, az Orient Arcadia néhány régióban már elérhető, animés látványvilággal, számos választható hőssel és taktikus, körökre osztott harcokkal várja a játékosokat.

Az Orient Arcadia egy tradícionálisnak mondható RPG, ami a kínai három királyság korán alapuló fantasy környezetben játszódik. A játék jelenleg Szingapúr, Malajzia, Hong Kong és Makaó régióiban érhető el, műfaját tekintve pedig a Three Kingdoms: Overlord című játékra hasonlít.

A játékmenet ismerős elemekből építkezik, különféle képességekkel rendelkező hősökből tudunk összeállítani magunknak egy ütős csapatot, az animés környezetben pedig számos misztikus szörnnyel kell majd megküzdenünk. A szokásos gacha elemek mellett azért lesz újdonság is a játékban.

A hősök különféle frakciókból érkeznek, amik meghatározzák a képességeiket. További érdekesség, hogy a karakterek különféle kapcsolati buffokat kapnak attól függően, hogy milyen a viszonyuk egymással. Az Orient Arcadia jelenleg a kiválasztott régiókban érhető csak el Android és iOS eszközökön, reméljük, hogy idővel hozzánk is ellátogat a kínai program.

Nézd nagyban ezt a videót!





3 hozzászólás

Mendez

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Kicsit tucatnak néz ki.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Ígéretes, jól néz ki!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 7 hónapja és 6 napja

Eléggé bejövős! mosolygó smiley

válasz erre