Néhány régióban már elérhető az animés szerepjáték, az Avatar: Generations

2022. augusztus 12.
24.2411
A népszerű anime szérián alapuló körökre osztott RPG, az Avatar: Generations a Square Enix és a Paramount Consumer Products közös együttműködésének köszönhetően már több régióban is kipróbálható.
 

Az Avatar: Generations egy free-to-play, körökre osztott szerepjáték, ami a népszerű ATLA univerzumban játszódik. Az első fejezetben olyan kedvencek térnek majd vissza, mint Aang, Katara, Sokka, Toph, Suki és Zuko, valamint Appa és Momo.

A játék során a kedvenc karaktereinkből álló csapatot irányíthatjuk majd, természetesen a hőseink a sorozatból ismert képességekkel, különféle kombókkal fognak operálni a körökre osztott harcok során. Utunk során felfedezhetjük majd a játék ikonikus helyszíneit és szemtanúi lehetünk a sorozat fontos eseményeinek, miközben belépünk az Avatar univerzum világába.

Az Avatar: Generations jelenleg az alábbi régiókban érhető el, Kanada, Dánia, Dél-Afrika és Svédország játékosai próbálhatják ki augusztusban az Android és és iOS-es eszközökre érkező szerepjátékot. Természetesen az elkövetkezendő hónapokban ez a lista minden bizonnyal további országokkal fog bővülni.

3 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Nagyon ígéretes, várós.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

De jó nekik.

válasz erre

Chico

1 hónapja, 2 hete és 4 napja

Majd csak kegyelemben részesülünk mi is egyszer...

válasz erre