Néhány régióban már elérhető az űrhajós stratégia, a Homeworld Mobile bétája

2022. szeptember 28.
45.4041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Közel két év hallgatás után ismét életjelet adott magáról az űrhajós stratégiai program, a Homeworld Mobile, néhány régióban a szerencsés rajongók már bele is vethetik magunkat a taktikus űrcsatákba.

Úgy tűnik, hogy a Gearbox tartja magát a mondáshoz, miszerint a jó munkához idő kell. A legutóbbi rövid gameplay előzetes után végre ismét jó hírekkel tudunk szolgálni, elindult a valós idejű űrstratégia bétája Androidon és iOS-en, Kanada, Dánia, Finnország, Izland, Írország, Norvégia, Svédország, az Egyesült Királyság és Németország játékosai próbálhatják ki a játékot.

A Homeworld Mobile egy valós idejű stratégiai MMO játék lesz a klasszikus értelembe véve, a sztori azután játszódik, hogy a Keith klán úgy dönt, hogy elhagyja az "anyaföldet", a bagázs elindul felfedezni az ismeretlen titkokat rejtő Nimbus-galaxist.

A szériából már ismerős űrhajók és dinamikus, valós időben történő űrcsaták várnak majd ránk vadiúj PvE küldetések és jutalmak tömkelegével együtt. A játék már 2019-óta fejlesztés alatt áll, a számos béta teszt után bízunk benne, hogy most már tényleg belevethetjük majd magunkat a Homeworld mobilos űrcsatáiba Androidon és iOS eszközökön.

2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 10 hónapja és 6 napja

Nafene, azt hittem már sosem készül el! röhögő smiley

válasz erre

peter97

1 éve, 10 hónapja és 7 napja

De kipróbálnám én is..

válasz erre