Advertisement

Nem csak az Angry Birds, hanem a mobiljátékok kabalájává tennék Red-et

2023. január 28.
61.8291
Az Angry Birds az egyik legnépszerűbb játék, amelyet minden játékos ismer világszerte, egy nemrégiben adott interjúban Eeva Aaltonen, a Rovio márkaüzemeltetési vezetője elárult néhány tervet a franchise-al kapcsolatban.
Advertisement

Az ikonikus sorozat, amióta az első rész 2009-ben megjelent, jól ismert címmé és márkává vált, a játék arca pedig az évek során nem más volt, mint Red, a piros színt viselő madár, őt a kezdetek óta egyöntetűen összekapcsolják mindennel, ami az Angry Birdshöz kapcsolódik. Eeva Aaltonen arra a kérdésre, hogy mi a legnagyobb cél a franchise körül, elmondta, hogy a csapat törekvése az, hogy Red egyfajta kabalává váljon a mobiljátékok világában.

Mindezt a játéknak a mobiljátékok korai időszakához való kötődésére és a játék népszerűvé tételében játszott szerepére tekintettel gondolták így. Ami a kihívásokat illeti, Aaltonen hozzátette, ha azt nézzük, hogy az Angry Birds már túl van a fénykorán és többé-kevésbé már világszerte ismert, nehéz lesz tovább emelni a játék népszerűségét és kiszolgálni a nagyközönséget.

Kétségtelenül nagy kihívás elérni azt az ambiciózus célt, hogy Red, az Angry Birds arca a mobiljátékok "kabalájává" váljon. Ennek oka, hogy nagyon sok hasonlóan ikonikus játék létezik, de maga a célkitűzés és a törekvés mindenesetre dicsérendő.

Advertisement
4 hozzászólás

fonemaker

2 hónapja, 5 napja

Érdekes elképzelés..

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 6 napja

Inkább a Snake, az az igazi alap.

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 6 napja

Nem csodálom, reális az elképzelés, tényleg mobiljátékos mérföldkő volt.

válasz erre

Mendez

2 hónapja, 1 hete

Amúgy sima, tényleg ott voltak már az elején, gyakorlatilag nincs olyan aki ne ismerné.

válasz erre