Nem várt sztárokkal karácsonyozik a World of Tanks Blitz

2022. november 26.
45.2751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A World of Tanks franchise egy kis ünnepi hangulatot hoz a játékba, ahogy Arnold Schwarzenegger és Milla Jovovich csatlakozik a Holiday Ops kampányaihoz PC-n, konzolon és mobilon, különösen az utóbbin kapnak rengeteg játékon belüli tartalmat a rajongók.

A World of Tanks Blitz Holiday Ops kampányában a játékosoknak egyszerűen be kell jelentkezniük, hogy Arnold és Milla avatárokat szerezzenek. A december 17-27. közötti harcok során Arnold és Milla témájú játékon belüli dolgokat szerezhetünk, például álcákat, gyűjthető tárgyakat, valamint Arnold profilját.

Milla Jovovich a következőket mondta a játék kapcsán:
Játszottam már hőst videojáték-alapú filmekben, de ez az első alkalom, hogy magam is szerepelek egy valódi játékban és készen állok a cselekvésre! A másik számomra az, hogy a legendás Arnold Schwarzeneggerrel játszom. Vele az oldalamon egy varázslatos üdülőfaluba kalauzoljuk a World of Tanks játékosokat és különleges ajándékokat osztunk ki nekik.


Arnold Schwarzenegger, a Holiday Ops nagykövete, akciósztár, tanktulajdonos így fogalmazott:
Tavaly hihetetlen élményben volt részem a World of Tanksal és amikor felkértek, hogy térjek vissza, azonnal azt válaszoltam: "Visszajövök". Tudtam, hogy az idei esemény igazán különleges lesz és igazam volt. Megtiszteltetés számomra, hogy a csodálatos Milla Jovovich mellett játszhatok, amikor először dolgozunk együtt. A Holiday Ops jutalmai és kihívásai ezúttal még jobbak és két kedvenc dolgomat kombinálhatom, az ünnepeket és a tankokat!


Aki csatlakozna a tankos szórakozáshoz, az Androidra itt tudja letölteni, iOs-re pedig itt.

2 hozzászólás

peter97

1 éve, 6 hónapja és 5 napja

Arniet még meg is értem, passzol bele.

válasz erre

Chico

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Jovovich mi a tökömnek? röhögő smiley röhögő smiley röhögő smiley

válasz erre