Novemberben érkezik mobilokra a narratív puzzle-kaland, a The Past Within

2022. szeptember 22.
4.4751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Rusty Lake egy hangulatos, borzongatós előzetessel jelentette be, hogy a co-op point-and-click puzzle-kalandjátékuk, a The Past Within még az idén novemberben debütál majd mobilokon és PC-n.
 

A Rusty Lake univerzumban játszódó játék egy borzongató kalandnak ígérkezik, ahol két játékos fog közösen rejtvényeket megoldani, miközben feltárják a széria egyik központi figurája, Albert Vanderboom körüli rejtélyt. Az egyik játékos a múltban, a másik pedig a jövőben fog puzzle-feladványokat megoldani, miközben segítünk Albert Vanderboom lányának, Rose-nak.

Szerencsére a kaland önállóan is megállja a helyét, nem kell ismernünk a Rusty Lake szériát hozzá. Érdekesség, hogy a szériában először lesz 3D-s környezet a játékban, a játékosok szabadon eldönthetik, hogy 2D-s oldalnézetben vagy 3D-ben szeretnének-e játszani.

A The Past Within PC, Mac, Android és iOS platformokra fog érkezni november 2-án. Google Play áruházban és App Store-on már előrendelhetjük a játékot, további jó hír, hogy a későbbiekben Nintendo Switch konzolra is ellátogat a borzongató kaland.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 10 napja

De parán néz ki.

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

Érderkesnek tűnik így elsőre.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 11 napja

minőségi alkotás, de sajna nem az én világom.

válasz erre