Nyelveket is tanulhatunk a készülő Lost Abroad Cafeban

2022. december 16.
4.4701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Lost Abroad nyelvoktató játékstúdió hivatalosan is bejelentette, hogy első játékuk, a Lost Abroad Café már nyílt bétaverzióban van, a fejlesztés alatt várják a visszajelzéseket a menedzseri szimulátorról a béta alatt.

A Lost Abroad Cafe története szerint a vállalkozók már alig várják, hogy megnyithassák saját kávézójukat, a nehézség az, hogy ez a kávézó egy másik országban van és ott kell elsajátítaniuk a nyelvet nem csak a talpon maradáshoz, hanem a megfelelő eszközök megvásárlásához is.

Természetesen meg kell tanulnunk a megfelelő szavakat, hogy a vendégek is elégedettek legyenek, ezért ez egy egyedülálló módja annak, hogy a felhasználók játékos módon tanuljanak meg egy új nyelvet.

Választhatunk olyan városok közül, mint Mexikóváros, Párizs, Milánó, Berlin, Sanghaj, Szöul vagy Kiotó, továbbá versenyezhetünk más tanulókkal online is, ha a ranglisták első helyére szeretnénk kerülni.

A nyílt béta nyitva áll kínai, japán, koreai, spanyol, francia, olasz és német nyelven, Androidra itt, iOS-re itt, PC-re pedig itt érhető el, mobilon még nincs hivatalos megjelenési dátum.

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

ferencziakos

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Nem rossz ötlet, de a játék közben elég gagyi sajnos.

válasz erre

peter97

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Legalább hasznos játék. Ritka az ilyesmi. mosolygó smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 13 napja

Az az igazság hogy nekem minden ango nyelvű játék egy nyelvtanfolyam. röhögő smiley

válasz erre