Október végén visszatér a rettegés mobilokra, érkezik a Simulacra 3

2022. október 11.
4.4551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Jó hírekkel szolgált a Kaigan Games csapata, még az idén, október végén visszatér a nagysikerű horrorszéria, a Simulacra 3 egy vadiúj hátborzongató történettel és még rémisztőbb látványvilággal mobilokra.

A Simulacra 3 egy vadiúj történetet mesél el nekünk, főhősünk ezúttal Stonecreek városka helyi lapjának a gyakornoka, aki besegít a helyi újságírónak a rejtélyes eltűnések utáni nyomozásban. Az egyetlen nyomunk a városka amatőr történészének a mobilja.

A széria előző részeihez hasonlóan ezúttal is mobilon fogunk ügyeskedni, nyomok után kutatni, hívásokat végezni, különféle zárakat és biztonsági rendszereket feltörni. A játékmenet valós időben fog zajlani, emellett a széria hagyományainak megfelelően különféle filmes, élőszereplős jelenetek mesélik majd el nekünk a démoni történetet.

A Simulacra 3 október 25-én érkezik, a PC-s megjelenést követően Android és iOS eszközökön lesz elérhető a horror játék. Amennyiben szeretnétek többet megtudni a Simulacra sorozat következő epizódjáról, a játék hivatalos oldalán további infókat találhattok.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Nekem (is) teljesen új ez a játék. meglepett smiley

válasz erre

zsenikém

1 éve, 5 hónapja és 26 napja

Én nem ismertem eddig, de tetszik!

válasz erre