Októberben végre globálisan is megjelenik az Undecember

2022. szeptember 30.
4.4661
A Line Games Diablo-szerű hack & slash szerepjátéka, az Undecember hosszas hallgatás után ismét hallatott magáról, hamarosan globálisan is elérhető lesz az ARPG mobilokon és PC-n is, emellett az előregisztráció továbbra is elérhető.

Az Undecember eredetileg 2022 első negyedévében jelent volna meg globálisan, viszont mint kiderült nemrégiben, az új megjelenési dátum október 12. A játék megjelenését már most hatalmas érdeklődés övezi, ami nem is csoda, hiszen teljes szabadságot ígérnek a karakterfejlesztés terén a készítők.

Több száz képesség, milliónyi különböző felszerelés és különféle kioldható rúnák kombinációja lesz majd elérhető, emellett számos játékmód, kipucolandó kazamaták, klán tevékenységek és raid módok is várnak majd ránk.

A játék Androidon, iOS eszközökön és PC-n is elérhető lesz október 12-től. Érdemes már most regisztrálni a Google Play áruházban, mivel értékes játékbeli jutalmak várnak majd ránk a megjelenést követően. További jó hír, hogy az Undecember demója elérhető lesz Steamen október 3-tól egészen október 10-ig a STEAM NEXT FEST eseményen.Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

2 hónapja,

Kiváló, nagyszerű hír!

válasz erre

Mendez

2 hónapja,

VÉGRE!!!!!!!

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 1 napja

Nagyon helyes, rohadtul rá vagyok kattanva!

válasz erre