Oktoberfest témájú fesztiválos eseménnyel bővült a Fantasy Town

2022. szeptember 25.
46.5721
A gamigo csapata által fejlesztett menedzserkedős, városépítős kalandban, a Fantasy Town városkájában is beköszöntött az ősz, az új Oktoberfestes tematikájú frissítéssel fesztiválos események és rengeteg jutalom került be a játékba.

A Fantasy Town elhozza az új frissítéssel az őszi hangulatot a játékba, a fesztiválos esemény egészen október 2-ig elérhető lesz. Az Oktoberfest eseményen felbukkannak majd új karakterek, emellett fesztiválhoz kapcsolódó jutalmakat és különleges tárgyakat is bezsebelhetünk majd az event ideje alatt.

Fesztiválos épületek, a Piano Garden, Singing Fountain, Drummer Boy/Girl és a Piano Swing is elérhető a játékban, szóval semmi sem akadályozza meg a fesztivál kiteljesedését. A fesztivál alatt jutalmakban is részesülhetünk, ehhez csak annyit kell tennünk, hogy fesztiválos témájú tárgyakat készítünk.

Emellett a vadiúj ranglistára is felkerülhetünk, amennyiben elég ügyesek vagyunk. Érdemes lesz követni a Fantasy Town közösségi felületeit az elkövetkezendő napokban, a fejlesztők ugyanis egy livestream keretei között szeptember 28-án bővebben is beszámolnak az őszi frissítésről.

3 hozzászólás

Chico

2 hónapja, 5 napja

Na jó, hát sörözni még én is felteszem!

válasz erre

peter97

2 hónapja, 5 napja

Hát ez marha jópofa!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 6 napja

Nagyon kemény.

válasz erre