Advertisement

Omega Strikers néven érkezik hamarosan egy multiplayer játék mobilokra

2022. szeptember 17.
4.5401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Az Odyssey Interactive gondozásában készülő multiplayer kidobós játék, az Omega Strikers pörgős 3v3-as összecsapásokat és változatos hőspalettát ígér, a tervek szerint még az idén ellátogat mobilokra a kompetitív program.
Advertisement

Az Omega Strikers különféle hősöket, úgynevezett Strikereket sorakoztat fel, akik különféle személyiséggel és skillekkel, képességekkel rendelkeznek. A meccsek során egyszerű dolgunk lesz, az ellenfél kapujába kell majd ötször betalálnuk, a meccsek egészen addig tartanak, amíg az egyik csapat két ponttal nem szerez többet, mint a másik.

A játék ingyenes lesz, természetesen különféle lootboxokat és kozmetikai elemeket vásárolhatunk majd a shopban. A fejlesztők állítása szerint folyamatosan új frissítésekkel fogják frissen tartani a játékot, új eventek, hősök, arénák, képességek és kozmetikai cuccok érkeznek majd időszakosan a játékba.

Ranked és normál meccsek, custom játékmódok várnak majd ránk. Jó hír, hogy cross-platform lesz a játék, konzolosok, PC-s és mobilos kollégák együtt játszhatnak majd. A játék jelenleg zárt bétában érhető el PC-n, a tervek szerint az év végén konzolokon, Android és iOS eszközökön is elérhető lesz a kidobós program.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 3 hónapja és 15 napja

Nekem nagyon nem adja.

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

PC-sek és mobilosok együtt egy ilyen játékban? Hát az érdekes lesz....

válasz erre

Bencus86

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Egy próbára mindenképp jó lesz.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 16 napja

Legalább nem tucat. Manapság az is valami.

válasz erre