Ősi ládák várnak kinyitásra az áprilisban érkező Boxes: Lost Fragments mobiljátékban

2024. április 01.
4.1201
Áprilirs 10-én érkezik - a PC-re már február elején megjelent - Snapbreak Games fejlesztésű Boxes: Lost Fragments című alkotás, iOS és Android felhasználók számára, amelyben ősi ládák várnak kinyitásra, hogy ráleljünk a rég elveszett kincsekre.

A történet szerint, mi, azaz a főszereplő, egy hatalmas kúriában találjuk magunkat, ahol rengeteg ősi láda vár kinyitásra. Legendás tolvajként ez alapjáraton nem kellene, hogy gondot okozzon számunkra, de ezen a "dobozkák" rengeteg logikai csavarral teletűzdelt kihívások elé állítanak majd, amelyeket sorra meg kell oldanunk ahhoz, hogy ráleljünk egy-egy adott hordozó értékére. Vajon Ti képesek lesztek feltárni mind a húsz ereklye titkát?

A Boxes: Lost Fragments idén, április 10-én érkezik mobiljainkra, az előregisztráció azonban már most is él. iOS felhasználók számára ezen a linken keresztül, Android kütyük nyüstölői részére pedig jelen elérhetőség alapján válik majd elérhetővé a megjelenés napján, ingyen. Alább megtekinthető egy videós kedvcsináló.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Ronalddo

1 hete és 6 napja

Unaloműzőnek kiváló lesz.

válasz erre

Chico

2 hete

Egy próbát meg fog érni nekem az biztos.

válasz erre