Összehajtható okostelefonnal sokkolja a piacot még idén a Samsung és az LG?

2017. január 12.
4.1241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Izgalmas pletykákat hozott nyilvánosságra a The Korea Herald belsős információkra hivatkozva arról, hogy idén végre valódi innováció érheti az okostelefonok piacát, lévén a boltokba kerülhetnek a világ első összehajtható készülékei.

Aki a klasszikus becsukható-kinyitható telefonok prototípusát látja most lelki szemei előtt, azt részben ki kell ábrándítanunk, a források szerint ugyanis a Samsung és az LG is egy olyan prototípuson dolgozik a háttérben, amely a hajlítható kijelzőre épít, amit lehetőségünk lenne a hajtogatás mellett akár teljes egészében is összecsukni.

Habár az LG részéről konkrétumok nem szivárogtak ki, a Samsung azonban állítólagosan egy olyan készüléken dolgozik, amely kinyitott állapotban egy 7 hüvelykes kijelzőn alapuló táblagép lenne, de a képernyőt a készülékházzal együtt össze lehetne zárni, és így egy kisebb okostelefon lenne a végeredmény.

Amennyiben a hír igaz és működőképes, az bizonyára jelentős sikert aratna a piacon, hiszen ki ne szeretné egyetlen hajlítással nagyobb képernyőn élvezni kedvenc internetes magazinjait, videóit vagy mobiljátékait?
4 hozzászólás

kpal

7 éve, 6 hónapja és 1 napja

vajon mennyire saccolják a meghibásodási arányt ?

válasz erre

Gólem

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Nagyon jól hangzik, végre valami előre lépés!

válasz erre

Mendez

7 éve, 6 hónapja és 3 napja

Kell. Most.

válasz erre

SamsungFan

7 éve, 6 hónapja és 4 napja

Woooooooow!!!!!

válasz erre