Öt új játék érkezik az Apple Arcadeba

2023. június 29.
27.3441
Az Apple bejelentette, hogy öt cím jelenik a játékkönyvtárban idén júliusban: a Slay the Spire+, a Stardew Valley+, a Ridiculous Fishing EX, a Hello Kitty Island Adventure és a LEGO DUPLO WORLD+.
 

A Slay the Spire+-ban (július 7.) négy különböző karakter közül választhatunk, hogy megkezdhessük az utunkat a kártyajátékok és a roguelike páratlan fúziójában. A LEGO DUPLO WORLD+ (július 7.) a 2-5 évesek fejlődési igényeinek kielégítésére összpontosít, célja, hogy beindítsa a gyermekek fantáziáját és kreativitását.

A Ridiculous Fishing EX (július 14.) hőse hajózásra indul a nyílt tengereken, hogy kopoltyúkat és dicsőséget szerezzen, elég szokatlan eszközökkel felfegyverkezve. A Stardew Valley+ (július 21.) új, mobilbarát funkciókkal, így automatikus mentéssel és többféle irányítási lehetőséggel érkezik.

A Hello Kitty Island Adventure (július 28.) egy nyílt világú kaland, izgalmas küldetésekben és rejtvényekben vehetünk részt. Az Apple Arcade könyvtára több mint 200 játékot tartalmaz hirdetések és alkalmazáson belüli vásárlások nélkül.

3 hozzászólás

Chico

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Volt ennél már erősebb upgrade is, úgy érzem.

válasz erre

fonemaker

5 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ez ilyen gyerekpakk most vagy nem is tudom.

válasz erre

peter97

5 hónapja, 2 hete és 3 napja

Ez a frissítés most nem engem célzott úgy látom.

válasz erre