Öt új karakter szivároghatott ki a Pokémon Uniteból

2023. január 11.
54.6101
A Pokémon Unite a közelmúltban számos új karaktert adott ki, köztük Dragapult, Urshifut és Sableyet, most, a legutóbbi kiszivárogtatások egyszerre öt új Pokémont tártak fel, amelyek a legtöbb egyszerre kiszivárgott lényt jelentik.

A szivárogtatás nem erősítette meg, hogy ők tényleg benne lesznek a játékban, vagyis ezeknek a Pokémonoknak a megjelenése nem garantált. El Chico Eevee tweetje szerint Goodra lehet a következő Pokémon, aki csatlakozik a játékhoz, aki egy sárkánytípus és három fejlődési szakasza van, speciális védekezéssel.

Chandleure egy tűz és szellem típusú, amelyről azt gyanítják, hogy különleges támadásokat használ, mivel magas speciális támadási statisztikái vannak a fő Pokémon játékokban. Tropius fű-repülő típusú, nincsenek fejlődési szakaszai, nagyon jól használja a statisztikákat a főbb játékokban, ezért azt gyanítják róla, hogy sokoldalú lesz.

Inteleon víz típusu, egyike volt a három induló Pokémonnak és három fejlődési szakasza van, nagy sebességű és speciális támadási statisztikával rendelkezik a fő Pokémon-játékokban. Ellentétben az összes többi Pokémonnal, amelyet El Chico Eevee kiszivárogtatásaiból szereztek be, Sudowoodot a youtuber SuperTeeds videója tárgyalta, ő egy füves fajta és nagyszerű védekezési statisztikái vannak.

1 hozzászólás

SamsungFan

5 hónapja, 1 napja

Izgi. (NEM)

válasz erre