PAKO: Highway címmel érkezett egy endless runner műfajú játék Androidra

2022. augusztus 03.
1.1611
A Tree Men Games legendás autós, versenyzős szériája, a PAKO egy új mobilos, endless runner epizóddal bővült PAKO: Highway címmel, ami már mindenki számára ingyenesen elérhető mobilokon.
 

Az árkád autós játéksorozat legújabb epizódja, a PAKO: Highway a korábbi részektől eltérően az autópályán játszódik, a rendőrök elől való menekülés helyett ezúttal a forgalmat kell majd kerülgetnünk csúcsidőben.

A kameranézet is változott, felülnézet helyett váll fölé került a kamera, third-person nézetben száguldozhatunk majd kedvünkre különféle verdákkal. Minél tovább bírjuk ki ütközés nélkül, annál több pontot zsebelhetünk majd be. Emellett a közeli előzésekkel még sebességbónuszt is kapunk majd, természetesen ahogy haladunk előre, egyre nehezebb lesz majd kerülgetni a többi járművet a pályán.

A játékban természetesen több elérhető járgány közül választhatunk, amik elérő tulajdonságokkal, gyorsulással és kezelhetőséggel rendelkeznek. A PAKO: Highway kizárólag Android platformon érhető el jelenleg, a könnyed kikapcsolódásra vágyóknak ez az autós móka szerintem kellemes perceket fog okozni.

Nézd nagyban ezt a videót!6 hozzászólás

fonemaker

2 hete

Nagyon tucatnak néz ki, de azért egy próbára jó lesz.

válasz erre

SamsungFan

2 hete és 1 napja

Már szedem is!

válasz erre

Ronalddo

2 hete és 1 napja

Ígéretes, nagyon bejön.

válasz erre

Bencus86

2 hete és 1 napja

Ez aztán a game!

válasz erre

Mikee

2 hete és 1 napja

Mendez írta:
De mit keres a képen a Carmageddonos forma?
Valamivel fel kellett dobni a bannert.

válasz erre

Mendez

2 hete és 1 napja

De mit keres a képen a Carmageddonos forma?

válasz erre