Advertisement

Path of Ra címmel egy fáraós puzzle-kaland érkezett mobilokra

2022. december 05.
4.2121
Ezúttal egy egzotikus utazásra indulunk a fáraók földjére, megjelent ugyanis mobilokra is az ókori Egyiptomban játszódó Path of Ra című logikai kaland, ami számos puzzle-feladványt, egy szívszorító történetet és mesébe illő látványvilágot ígér nekünk.
Advertisement

A Path of Ra kifejezetten izgalmasnak ígérkezik, már csak amiatt is, mivel egy ifjú fáraót irányítunk majd, aki visszatért a holtak birodalmából. Hősünk az ébredést követően azzal szembesül, hogy hieroglifává vált a saját sírja falán, elindul hát megoldani a halála rejtélyét. A játékban több, mint 60 megoldásra váró feladvány, puzzle vár majd ránk, miközben egy érzelmes történeten keresztül megismerhetjük a fáraónk tragikus háttérsztoriját.

Egy hatalmas, elágazásokkal teli piramis, számos veszély és rengeteg hieroglifa vár majd ránk, a történet darabjait pedig különféle filmes átvezetőkön keresztül ismerhetjük majd meg lépésről lépésre. A hangulatért különféle felcsendülő ókori egyiptomi dallam és rajzfilmes látványvilág felel majd. A Path of Ra már elérhető PC-n és Nintendo Switch konzolon, emellett a Google Play Áruházból és az App Store-ból is letölthető ingyenesen a fáraós puzzle-kaland.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 6 napja

Látom, nem én vagyok az egyetlen akinek bejön.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 6 napja

Nagyon jópofa.

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 6 napja

Imádom az ilyen játékokat, mindenképp teszek egy próbát!

válasz erre