Project Star címmel egy animés RPG-t jelentett be mobilokra a Studio Bside

2023. január 30.
4.2271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egy új szerepjátékon dolgozik a Counter:Side-ot fejlesztő Studio Bside csapata, a Project Star című kaland egy rövid előzetest is kapott kedvcsináló gyanánt, amiben megcsodálhatjuk az RPG animéket idéző mesés fantázia világát.

A Studio Bside csapata a taktikai RPG-játékuk, a Counter:Side mellett más projektekre is tud időt szakítani, bejelentették ugyanis az új szerepjátékukat Project Star címmel. A játékkal kapcsolatban még sok a kérdés, az eddig látottak alapján teljesen más környezetben játszódik majd az animés kaland, mint a Counter:Side. Hasonlóság azért akad, a videóban felbukkanó hős pl. sok tekintetben hasonlít Maria Antonov-ra, a Counter:Side főhősére.

Sok infónk még nincs a szerepjátékról, a fejlesztés még nagyon a korai szakaszban van. Annyi biztos, hogy egy hagyományos, körökre osztott harcokkal operáló kaland lesz a Project Star, amiben különféle küldetéseket fogunk teljesíteni. Bízunk benne, hogy hamarosan további infókkal is szolgálhatunk majd nektek az animés kalandról, addig is kedvcsináló gyanánt itt a rövid előzetes, amiben megcsodálhatjuk a játék látványvilágát:

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Chico

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Bencus86 írta:
Tipik. röhögő smiley
Tipik mobilgamer! röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Tipik. röhögő smiley

válasz erre

fonemaker

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

Szexi lányok, mi más. röhögő smiley

válasz erre