PS-portot kap a Tower of Fantasy

2023. május 27.
4.4361
A nyílt világú gacha RPG, a Tower of Fantasy bejelentette, hogy hamarosan konzolos változatot kap PlayStation 4-re és 5-re és ez nagyon izgalmas hír lehet, ugyanis a fiókunkat szinkronizálhatja a mobilunk, a PC és a konzolok között.

A Tower of Fantasy a sci-fi elemeket egy gyönyörű és fantasztikus nyílt világgal keveri, a karakterek testreszabása, a csábító történet és a harc mellett, amely minden gacha játékost a legendás Genshin Impactre emlékeztet. Most, a Sony legutóbbi Playstation Showcase-jén bejelentették, hogy a Tower of Fantasy hamarosan játszható lesz PlayStation 4-en, illetve PlayStation 5-ön.

Ez nem csak a mobilos játékosok számára nagyszerű hír, hanem azt is jelenti, hogy különösen a PS5-ön gyönyörű 4K-ban és valószínűleg 60FPS-ben élvezhetjük majd ezt a gyönyörű világot. Valószínűleg a platformok közötti előrehaladás is lehetséges lesz, hiszen az adataink nem eszközhöz, hanem fiókhoz lesznek kötve.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

peter97

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Szépen felfejlődött! meglepett smiley

válasz erre

Ronalddo

10 hónapja,

Ez nagyon durva. meglepett smiley Biztos nagyot fog ott is hasítani.

válasz erre

fonemaker

10 hónapja,

Az a kemény hogy mobilról költözik nagy gépre valami. Ritkán szokott ilyen lenni és általában nagyon ****ul sikerül, kíváncsi leszek itt máshogy lesz-e.

válasz erre