Advertisement

Railway Escape címmel egy pixelgrafikus akció-kaland érkezett mobilokra

2023. február 06.
49.5301
Egy vonatos pixelart program debütált nemrégiben mobilokon, a Railway Escape-ben egy mozdonyt irányítunk majd, miközben szörnyek egésze garmadája tör az életünkre, akiket változatos fegyverarzenállal tarthatunk távol a vonatunktól.
Advertisement

A svéd indie csapat, a Wolverine Island legújabb játéka, a Railway Escape sok tekintetben hasonlóságot mutat a pixelart vámpírvadász lövöldével, a Vampire Survivors-al, a bullet hell programban pixelgrafikus tájakon kell a vonatunkat megvédeni a különböző szörnyektől, miközben folyamatosan fejlesszük a mozdonyunkat.

A játék teljesen ingyenes, mentes mindenféle mikrotranzakciótól. Számos képesség, skill áll a rendelkezésünkre, a vonatunkat idővel fejleszthetjük is akár, sőt, különféle fegyverekkel is elláthatjuk, hogy jobban bírja a hullámokban érkező rondaságok rohamát.

A feladatunk egyszerű, minél tovább életben maradni. A legújabb frissítés többek között két új helyszínt, egy óceáni és egy téli pályát, 13 új ellenségtípust, valamint egy új Spike Bomb fegyvert is hozzáadott a játékhoz. A Railway Escape már elérhető teljesen ingyen a Google Play Áruházban és az App Store-on, a bullet hell játékok rajongói számára mindenképpen ajánlott.

Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

1 hónapja, 3 hete és 4 napja

Olyan kis egyszerű, de nekem tetszik.

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Autorunner ez, nem kaland.

válasz erre

Ronalddo

1 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ezt én inkább ügyeségi játéknak nevezném.

válasz erre