Rajongók elkészítették a NieR Automata mobilos verzióját

2022. július 30.
34.6851
A Square Enix ikonikus hack and slash akció-szerepjátéka, a NieR Automata eddig már majdnem minden platformra ellátogatott a Nintendo Switch, a PlayStation 4, az Xbox One konzoloktól kezdve a PC-ig, a mobilokat viszont egészen idáig elkerülte a játék.
 

Úgy tűnik, hogy néhány rajongó megelégelte ezt, a Redditen közzétettek egy rövid videót a mobilos verzióról. Jól láthatóan szinte egy az egyben a nagygépes verziót hozták át a kisebb képernyőkre, a játék textúráit alkották újra Unreal Engine grafikus motorral mobilon. A játék nyitó helyszínét csodálhatjuk meg, ahogy éppen a főhős, 2B átvág az androidgyár területén.

Ami már most szembetűnő, hogy az eredeti verzió légies mozgáskultúrájával ellentétben a harc eléggé nehézkes, darabos, az animációkkal még lesz dolguk a készítőknek. Mindig jó látni, amikor a rajongók ennyire kreatívak, viszont mi nem ajánljuk a mobilos verzió letöltését.

Nem ismerjük sem a készítőt, sem a konkrét telefont, amin futott a mobilos port. Amennyiben tényleg mobilon akartok játszani a NieR Automatával, akkor inkább Nvidia GeForce Now-al tegyétek ezt meg, ahol van ugyan némi delay, de legalább hivatalos formában tudjátok futtatni a programot.

4 hozzászólás

peter97

2 hónapja, 6 napja

Menj már! Nagyon nagy!

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 1 hete

Ha ez igazi, akkor nagyon komoly!

válasz erre

Chico

2 hónapja, 1 hete

Megnézném azért mi hogy...

válasz erre

Bencus86

2 hónapja, 1 hete

Szerintem fake.

válasz erre