Rekordokat döntöget a Monopoly GO!

2023. június 18.
25.7641
A Scopely Monopoly GO!-ja április 12-én, azaz két hónapja indult el és a most közzétett adatok szerint máris hatalmas sikert aratott, a cím az alkalmi játékok között az elmúlt 5 év legjobb bevezetését mutatta be.
 

A bevételek alapján a Monopoly GO! jelenleg a világ első számú mobil társasjátéka és nem csak a 2023-as év eddigi legnagyobb indítása volt az alkalmi játékok között, hanem az elmúlt öt évé is. Jelen pillanatban a világ több mint 100 országában a letöltések alapján az első öt, ingyenes mobiljáték toplistáján szerepel.

A Monopoly GO!-nak sikerült nem csupán az ismert játékmenetet átültetnie mobilos formába, hanem figyelembe venni a játékosok körében népszerű funkciókat, mint a PVP-elemeket és a fokozatosan fejlődő világot. Cynthia Williams, a Hasbro Wizards of the Coast és a Hasbro Games elnöke szerint "példátlan módon egyesítették a Monopoly-rajongók világméretű közösségét."
5 hozzászólás

Loxar

5 hónapja, 3 hete és 6 napja

Én is nyúzom megjelenés óta. A játékmenet pofon egyszerű de nehéz tud lenni ha az ember ész nélkül dobálja el a kockákat. Én optimálisan farmolgatom csak akkor dobálózok ha event van vagy napi küldi vagy elfogyott a pajzsom. bár legutóbbi nemrossz ha néha lefogy mert az épületek javítása is xp-t ad.
Jelenleg 2000 kockám van de sokkolt mikor benéztem a store-ba hogy ez egy tripla A game játék ára lenne ha megakarnám venni

válasz erre

fonemaker

6 hónapja,

Ilyen címmel nem is kérdéses.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja,

Várható volt hogy egy monopoly nagyot megy.

válasz erre

Chico

6 hónapja,

Az azért kemény!

válasz erre

SamsungFan

6 hónapja,

Nyilván mert egy ismert játék kifejezetten jó digitális verziója. Monopolyk mindig jól mennek amúgy.

válasz erre