Rengeteg ajándékkal és eventtel ünnepli az első évét a Postknight 2

2022. november 24.
4.1941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Egyéves lett a Kurechii stúdió által fejlesztett aranyos fantasy RPG, a Postknight 2, a születésnapi ünnepség keretein belül rengeteg jutalom, ajándék vár ránk a játékban, emellett számos eventen, eseményen is részt vehetünk majd.

Születésnapját ünnepli az idle-RPG, a Postknight 2, van is ok az ünneplésre, egy év alatt 1.4 millió játékos töltött le a játékot a Google Play Áruházból és az App Store-ból. A készítők igyekeznek meghálálni a beléjük vetett bizalmat, rengeteg jutalommal és tennivalóval várja a játékosokat a Postknight 2 a születésnap alkalmából.

November 24 és december 25 között érdemes lesz visszanézni a játékba, a bejelentkezéséért cserébe egy Ann1versary Gift Pack jár majd. Emellett számos fesztiválos eseményen is részt vehetünk, amikért cserébe különféle játékbeli tárgyakat zsákolhatunk be.

Amennyiben megtaláljuk a játékban a Postknight 2 fejlesztőit, speciális jutalmakban részesülünk majd. Emellett egy új epizóddal is bővülni fog hamarosan a Postknight Tales: Uncommon Cassie, december 2-án fog érkezni a játék világán alapuló anime második része, szóval év végén sem maradunk Postknightos tartalmak nélkül.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

Chico

1 éve, 6 hónapja és 6 napja

Hatalmas game!

válasz erre

SamsungFan

1 éve, 6 hónapja és 7 napja

De imádtam régen ezt a játékot! De lekattantam róla egy ideje.

válasz erre