Rengeteg ajándékkal ünnepli az új évet a Seven Deadly Sins: Grand Cross

2023. január 04.
4.3511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A verekedős, animés szerepjáték, a Seven Deadly Sins: Grand Cross az idei évet egy masszív frissítéssel ünnepli meg, az új fesztiválos update többek között egy új hőst, számos új eventet, valamint rengeteg megszerezhető ajándékot is hozott magával.

A verekedős program teljes erőbedobással kezdi meg az új esztendőt, máris megérkezett ugyanis az első idei frissítés. A New Year Festival 2023 esemény számos meglepetést tartogat a számunkra, többek között kaptunk egy új hőst [Cursed Shackles] Purgatory Meliodas személyében. Az új karakter mellett ajándékok is várnak majd ránk, egy SSR-szintű hős és a legújabb karakter lehet a miénk, amennyiben sikeresen teljesítjük a különféle mérföldköveket.

Továbbá lehetőségünk lesz ingyen gyémántokat is szerezni, a New Year 2023 Lucky Raffle Drum eseményen háromszor tehetjük majd próbára a szerencsénket. Természetesen a belépési bónusz ismét aktív az event ideje alatt, emellett új bossokkal is megküzdhetünk majd az Event Boss Parade eseményen. Számos ünnepi event, esemény és kihívás is vár majd ránk, szóval az új évben is érdemes lesz visszanézni a Seven Deadly Sins: Grand Cross arénáiba!

Nézd nagyban ezt a videót!



1 hozzászólás

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 22 napja

Micsoda romi. meglepett smiley

válasz erre