Rengeteg bónusszal és egy vadiúj karakterrel lepett meg minket a KonoSuba

2022. december 07.
4.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Nexon fantasy RPG-játéka, a KonoSuba decemberben sem hagy minket unatkozni, számos event, fesztiválos esemény, rengeteg bónusz, ajándék és jutalom, valamint egy vadiúj karakter is vár minket az animés gacha szerepjátékban.

A KonoSuba legújabb hőse stílusosan a játék alapjául szolgáló animációs sorozatból érkezett, Vanir az anime egyik központi karaktere. Hősünk képességeit tekintve is érdekes ígérkezik, hiszen amellett, hogy egy divatos álarccal takarja el az arcát, a képességeinek köszönhetően látja a múltat és meg tudja jósolni a jövőt.

Bajkeverő démonunk természetesen nem érkezett üres kézzel, számos új event, esemény is debütált a decemberi frissítéssel a gacha játékban. A Vanir Joins the Battle! Recruit eseményen lehetőségünk lesz 4 hős közül egyet ingyenesen kioldani, emellett a Dungeon for This Masked Demon eventen egy legyőzendő boss is vár majd ránk.

A jutalmakkal sem fukarkodtak a fejlesztők, a bejelentkezésért cserébe értékes ajándékok, ticketek, játékbeli nyersanyagok és skill pontok zsákolhatóak majd be teljesen ingyen, megéri tehát decemberben is ellátogatni a KonoSuba varázslatos fantasy világába.

Nézd nagyban ezt a videót!





2 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Nem ismerem, de mondjuk nem is fogott meg most sem.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 20 napja

Ez nekem teljesen új játék. meglepett smiley

válasz erre