Rengeteg bónusszal és eventtel készül a Black Friday-re az Ensemble Stars!! Music

2022. november 22.
6.0141
A nagy évvégi leárazások ünnepe, a Black Friday az Ensemble Stars!! Music-ba is beszivárgott, rengeteg akcióval, bónusszal, jutalmakkal, vadiúj kinézetekkel és játékbeli eventekkel várja a játékosokat a zenés gacha program.

A ritmusjáték egy limitált ideig elérhető kampánnyal és rengeteg bónusszal készül a Fekete Péntekre. Az event december 4-ig tart majd, ezalatt az idő alatt belépési bónusz, vadiúj kinézetek és hatalmas leárazás vár majd ránk az animés programban. A Black Friday Revival Scout akció keretében olcsóbban oldhatunk majd ki új karaktereket, a boltban 50%-al olcsóbban vásárolhatunk bútorokat, emellett bekerült az új Light at Lightning Speed kinézet is a Shopba.

Továbbá az event ideje alatt különféle bónuszok, Black Friday 2022 profil keret, gyémántok és egyéb alapanyagok ütik majd a markunkat. A legnagyobb durranás viszont a 14 napig elérhető belépési bónusz, amiért cserébe további kristályok, gyémántok és EXP jegyek járnak majd. A ritmusjátékok rajongóinak mindenképpen érdemes tenniük egy próbát a játékkal, ennél jobb alkalom úgysem lesz becsatlakozni a zenés gacha programba.

2 hozzászólás

Chico

3 napja és 19 órája

Sosem hallottam róla!

válasz erre

SamsungFan

4 napja és 7 órája

Fú engem ez a játék rendesen idegesít.

válasz erre