Rengeteg jutalommal érkezett meg a KonoSuba: Fantastic Days új eventje

2022. augusztus 24.
33.4651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A közkedvelt anime karaktereit felvonultató gacha-MMORPG, a KonoSuba: Fantastic Days születésnapi ünnepsége a tegnapi napon elkezdődött, két héten keresztül tudunk majd bezsákolni rengeteg jutalmat, ajándékot a játékban.

Az 1st Anniversary Login Bonus esemény során szeptember 11-ig 3000 prémium valuta és 10 draw-ticket jár azoknak a játékosoknak, akik minden egyes nap belépnek a játékba. Holnap pedig elindul az 1st Anniversary Ticket Draw, ami egészen szeptember 9-ig tart majd, ezalatt az idő alatt pedig prémium valutát és 4 csillagos ticketet nyerhetünk, ha jegyet váltunk az eseményre.

Az event legnagyobb durranása viszont az 1st Anniversary Free 10x Recruit esemény, amin jegyet válthatunk különféle évfordulós küldetésekre, kihívásokra, a gacha banner "kalapjából" pedig végül kihúzhatunk ingyen 10 db karaktert.

Továbbá az event alatt elérhető az irtózatosan hosszú nevű 1st Anniversary Legendary Adventurer Festival Recruit banner, amiből 4-csillagos egységeket, mint pl. Kazumát, Megumint, Aquat és Darknesst pörgethetjük majd ki. Nem árt viszont sietni, mivel a fesztivál már javában dübörög, a játék hivatalos oldalán pedig további infókat találhattok az elérhető jutalmakról.

2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 8 hónapja és 21 napja

Felteszem végre.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 8 hónapja és 21 napja

Egy próbát megér.

válasz erre