Rengeteg jutalommal startolt el az Arena Breakout zárt béta tesztje

2023. február 19.
4.4151
Elstartolt az idei év talán legjobban várt mobilos FPS-lövöldéjének, az Arena Breakout-nak a zárt bétája, a taktikai extraction shooter számos ajándékkal, megszerezhető jutalommal és kipróbálható újdonsággal várja a kiválasztott régiók játékosait.

Ahogyan arról már korábban mi is beszámoltunk nektek itt a mobilgamer virtuális hasábjain, az előzetes terveknek megfelelően elstartolt az Arena Breakout következő zárt bétája. Ezúttal Ausztrália, Kanada, Mexikó, Új-Zéland, a Fülöp-szigetek, az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok játékosai tehetnek egy próbát az Arena Breakout-al Androidos rendszereken.

Az Arena Breakout számos meglepetéssel is készült a játékosok számára, belépési bónusz, különféle napi küldetések, kioldható jutalmak, játékbeli tárgyak és értékes loot várja a játékosokat. Március 9-én Brazília, Indonézia és Japán régióival bővül ki a zárt béta, majd ezt követően iOS-en is elstartol majd a zárt béta tesztelés.

Az Arena Breakout vérbeli extraction shooter-ként az Escape from Tarkov-hoz hasonlóan lassabb, taktikusabb játékmenettel és számos, realisztikusan viselkedő és teljesen testreszabható fegyverrel várja a játékosokat. A hivatalos oldalon elérhető a regisztráció a zárt béta tesztre, a korábbi zárt bétáról írt véleményünket pedig ide kattintva olvashatjátok el.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Chico

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Most már azért meg is jelenhetne lassan...

válasz erre

Ronalddo

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Bencus86 írta:
Már megint nem kerültem be.
Nem vagy egyedül?

válasz erre

Bencus86

3 hónapja, 2 hete és 4 napja

Már megint nem kerültem be.

válasz erre