Rengeteg kihívást és új tárgyakat hozott a Vampire Survivors legújabb frissítése

2023. február 11.
4.4581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Friss tartalmakkal bővült a shoot'em up lövölde, a Vampire Survivors, a legújabb frissítésben többek között új szörnyek, új nehézségi szintek, vadiúj kihívások, tárgyak, relikviák és rengeteg újdonság is érkezett a vámpírvadász programba.

Továbbra is érkeznek az újdonságok a mobilokon is nagy sikert arató shoot'em up lövöldébe, a Vampire Survivors-ba, a The Chaotic One névre hallgató frissítés számos újdonsággal dobja fel a vámpíros, roguelike programot. Az update többek között új kihívásokkal látja el a játékosokat, a Bat Country egy olyan színpad, ahol megmutathatja a foga fehérjét a Vampire Survivors kaotikus játékmenete, rengeteg szörnyre számíthatunk ebben a módban.

Két új ősi tárgy, relikvia is bekerült a játékba, emellett az achievementekre hajtó játékosoknak is van egy jó hírünk, három új trófeát is megszerezhetnek a Vampire Survivors vadászai. Az új kihívások és az új tárgyak mellett vadiúj bossok és még szívósabb ellenfelek is megkeresítik az életünket, a Patch v1.3.0 pedig már ingyenesen elérhető, bárki próbára teheti magát az új kihívásokban és megszerezheti a különböző trófeákat.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Chico

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Már lesem is!

válasz erre

peter97

1 éve, 2 hónapja és 19 napja

Érdekes videó mit ne mondjak. röhögő smiley

válasz erre