Advertisement

Rengeteg meglepetést tartogat a KartRider: Drift hamarosan érkező szezonja

2023. február 01.
4.2081
Nemrég farolt be a Nexon legújabb gokartos játéka, a KartRider: Drift, a versenyzős programhoz hamarosan friss tartalmak érkeznek, jön a Season 1, ami számos újdonságot, új játékmódot, gokartot, pályát és rengeteg jutalmat hoz majd magával.
Advertisement

Január közepén rajtolt el PC-n és mobilokon a KartRider: Drift, a Nexon csapata pedig továbbra is ellát minket friss tartalmakkal. Március 8-án ugyanis elstartol a Season 1, az új szezon elhozza nekünk a régóta várt cross-platform összecsapásokat, valamint konzolokra is ellátogat végre a KartRider: Drift. Az Xboxos, a PlayStation-ös, a PC-s és a mobilos játékosok szabadon versenyezhetnek majd egymással, közös versenyeket is indíthatunk majd.

A New World névre hallgató szezon új küldetésekkel, kihívásokkal érkezik, emellett számos új testreszabási lehetőség és új gokart is bekerül a játékba. Új kiegészítők és versenyzők is elérhetővé válnak a legelső szezonnal, továbbá egy új Premium Racing Pass is debütál a frissítéssel. Az újdonságokra nem is kell már sokat várnunk, március 8-án robog be a Season 1, ami Xbox-, PlayStation konzolokon, PC-n, valamint mobilokon is ingyenesen elérhető lesz.

Nézd nagyban ezt a videót!

Advertisement
2 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 2 napja

peter97 írta:
Nem jó ötlet szerintem a crossplatform mobil és nagy gépek között... Teljesen más a kezelés, nem lesz kiegyenlített a verseny.
Egyetértek, ez nem valami okos dolog.

válasz erre

peter97

2 hónapja, 3 napja

Nem jó ötlet szerintem a crossplatform mobil és nagy gépek között... Teljesen más a kezelés, nem lesz kiegyenlített a verseny.

válasz erre