Rengeteg tennivalóval és egy rakás jutalommal érkezik a Tower of Fantasy

2022. augusztus 08.
4.0971
A Level Infinite nyílt világú MMORPG-szerepjátéka, a Tower of Fantasy szinte már a kanyarban van, a fejlesztők pedig tömérdek tennivalóval, játékmóddal és jutalommal fogják ünnepelni a globális megjelenést.
 

A Tower of Fantasy két nap múlva, augusztus 10-én debütál, a megjelenés napján pedig azok, akik előregisztráltak a játékra, ritka tárgyakat, Leader of Astra outfitet, különféle vouchereket, Gold Nucleus és Dark Crystals nyersanyagokat zsebelhetnek majd be. A posztapokaliptikus Aida földjén pedig különféle kihívások, feladatok várnak majd ránk, amiket ha teljesítünk, különböző in-game jutalmak ütik majd a markunkat.

A Newcomer küldetés teljesítéséért cserébe pl. egy SSR-szintű fegyverláda, Gold Nucleus és Proof of Purchase nyersanyagok járnak, a megjelenést követő harmadik héten egy SSR-szintű Relic: Colossus Armor tárgyat, a negyedik héten pedig a Mechbird nevű ritka járművet szerezhetjük majd meg.

Továbbá ha a Tower of Fantasy Summer Fest event ideje alatt Tower of Fantasy livestreameket nézünk, esélyünk lesz ritka játékbeli tárgyakat is nyerni. A megjelenésig már nincs is sok idő, úgyhogy ha eddig nem tettétek meg, gyorsan regisztráljatok elő Android, iOS eszközökön vagy PC-n az animés MMO-ra. Higgyétek el, megéri.Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

fonemaker

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Jöjjön már ki végre, egy éve várok rá!

válasz erre

peter97

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Egy pillanatra már megörültem hogy holnap jön a játék de aztán leesett hogy az csak a stream..

válasz erre

SamsungFan

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Csak jönne már végre!!!

válasz erre

Mikee

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Mordorer írta:
Nálam már nagyon várós!!
Már számolom vissza a napokat.

válasz erre

Mordorer

1 hónapja, 3 hete és 1 napja

Nálam már nagyon várós!!

válasz erre