Rengeteg új multiplayer funkcióval jön a Call of Duty Mobile új évada

2023. május 26.
4.2781
A Call of Duty Mobileban a dolgok hamarosan nagyon összekuszálódnak, amikor május 31-én elindul az ötödik szezon, új pályán, a multiplayer és versenymóddal, valamint új menő fegyverekkel kapcsolódhatunk be az akcióba.

A Get Wrecked! Battle Pass részeként az új FFAR 1 Assault Rifle mindenki számára elérhető lesz, akárcsak a Guardian Scorestreak, a camok és a tervrajzok. A Premium Pass mindezt kínálja, beleértve a Rampage, Synaptic, Sims és Roze új operátor skinjeit is. Továbbá hozzájuthatunk az AK117, a ZRG 20MM, az FFAR 1, a Shorty és a Switchblade X9 exkluzív változataihoz.

A játékba csatlakozik a Call of Duty: Black Ops Cold War Armada Strike pályája, amely egy hajóra szállít bennünket. Bevezetik a Search & Rescue módot is, amely egy kis Counter Strike-akciót hoz, mivel vagy támadnunk, vagy védenünk kell a bombahelyeket.

A Tournament módot továbbfejlesztették, mind a többjátékos, mind a Battle Royale móddal, ami megnyitja az utat a heti versenyek előtt. Emellett a ládák tartalma is javult és új Melee Camókat lehet gyűjteni, a Desolate Endurance esemény a saját túlélő bázisunk felépítését tűzi ki feladatul.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

fonemaker

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Tournament hidegen hagy, Search & Rescue meg eddig is volt csak Search & Destroy ha jól emlékszem. Nagyon rühellem. röhögő smiley

válasz erre

Bencus86

11 hónapja, 2 hete és 1 napja

Visszakattantam rá az utóbbi időben úgyhogy várom.

válasz erre

Ronalddo

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Torunament nem igazán mozgat meg az a helyzet. Jobb jutalmak kellenének talán vagy nem is tudom.

válasz erre