Rengeteg új tartalmat hozott a The Walking Dead: All Stars első nagyobb frissítése

2022. szeptember 28.
45.3291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A népszerű zombis széria karaktereit összegyűjtő idle RPG, a The Walking Dead: All Stars megkapta az első nagyobb frissítését, amiben új játékmódok, friss tartalmak, eventek és egyéb játékbeli tennivalók kerültek a posztapokaliptikus kalandba.
 

A The Walking Dead: All Stars még augusztusban debütált mobilokon (a kritikát itt találjátok), a játékhoz pedig meg is érkezett az első nagyobb tartalmi frissítés. Vadiúj rendszerek kerültek be az új frissítéssel, a Headhunting segítségével új társakat toborozhatunk a világvégi kalandhoz, a Last Man Standing PvP játékmód során pedig más játékosokkal csaphatunk össze online.

Egy új hős is érkezett a frissítéssel, Annie mágikus képességekkel fog rendelkezni, hű társával, a sólymával fog bekapcsolódni a küzdelmekbe, emellett a csapattársakat képes gyógyítani. Új, limitált ideig elérhető eventek is bekerültek a játékba.

Október 10-ig tart a Town Management esemény, amely során különféle játékbeli jutalmak, pl. General Recruitment Ticket zsebelhető majd be. Mindenképpen érdemes lesz részt venni az eventen, mivel egy Selective Survivor Recruitment Ticket jár majd érte, amivel egy epikus hőst oldhatunk majd fel, emellett a bejelentkezésért cserébe is értékes jutalmak várnak ránk.

3 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

De király event, jó sok tartalom van!

válasz erre

peter97

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Hétvégén belevetem magam!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 1 hónapja és 4 napja

Ki kéne már ezt is próbálnom basszus. Annyira nincs időm semmire.

válasz erre