Rengeteg új tartalommal érkezik a Pokémon Unite születésnapi event következő felvonása

2022. augusztus 28.
32.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Tovább folytatódik a TiMi Studio és a The Pokémon Company Pokémonos MOBA játékának a születésnapi ünnepsége, a második fázisban új Pokémonok, új térkép és játékbeli tartalmak, kozmetikai elemek is bekerülnek hamarosan a játékba.

A születésnapi event második része rengeteg újdonságot hoz magával, magában foglalja az új season passt, három új Pokémont, Mew-t, Dodriót és Scizort, egy új játékmódot és egy teljesen új térképet, a Theia Sky Ruins-t.

A három új Pokémon szeptember 2-án, szeptember 14-én és szeptember 28-án fog debütálni, Mew egy elektromos képességekkel operáló támadó, Dodrio egy villámgyors speedster karkater, a Scizor névre hallgató Pokémon pedig egy sokoldalú, minden helyzetben használható, igencsak szívós, tankos hősnek ígérkezik.

Az új Pokémonok mellett érkezik az új szezonbérlet rengeteg új kozmetikai elemmel, továbbá egy új event, amely során a legendás edzőket, Cynthia-t, Korrina-t, Leon-t és Green-t kell majd legyőznünk, cserébe játékbeli valuta, coin üti majd a markunkat. Egy új Theia Sky Ruins névre hallgató térkép is vár majd ránk új vad Pokémonokkal és rengeteg feladattal, szóval a Pokémon Unite játékosok ezúttal sem fognak unatkozni.

2 hozzászólás

peter97

1 éve, 9 hónapja és 10 napja

Azt hittem hamar el fog bukni ez a játék, de elég jól kitart. meglepett smiley

válasz erre

Chico

1 éve, 9 hónapja és 11 napja

Nekem nagyon nem jön be továbbra sem...

válasz erre