Advertisement

Rengeteg újdonsággal debütált mobilokon a Sword Art Online Variant Showdown

2022. november 25.
4.1121
Jó híreink vannak a mobilos Sword Art Online rajongók számára, az anime széria tízedik évfordulója alkalmából végre valahára elérhető a legújabb mobilos epizód, a Sword Art Online Variant Showdown, ami számos újdonsággal várja a játékosokat.
Advertisement

A Bandai Namco méltó módon emlékezik meg az anime, a Sword Art Online kerek évfordulójára, a legújabb címük, a Sword Art Online Variant Showdown már elérhető Android és iOS eszközökön. Az új mobilos cím egy vadiúj sztorival érkezik, ami szerves részét képezi a SAO világának. Az anime főhőse, Kirito egy új VR-kalandba, a a Cross Edge-be csöppen bele, ahol is ha veszítenek a játékosok egy rejtélyes ellenféllel szemben, akkor a valós emlékeiket is elveszítik.

3D-s harcok, karakterekhez köthető Sword skillek várnak ránk, választható hőseink képességét pedig különféle kártyákkal módosíthatjuk, sőt, idővel fejleszthetjük is őket. Számos játékmód áll a rendelkezésünkre, a jövőben pedig egy 4v4-es harcokat ígérő PvP aréna, battle royale mód és további új tartalmak is várhatóak. A Sword Art Online Variant Showdown a Google Play Áruházban és az App Store-on érhető el, a széria rajongóinak mindenképpen ajánlott.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Bencus86

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Egy próbára jó lesz aztán majd meglátjuk..

válasz erre

peter97

2 hónapja, 2 hete és 2 napja

Ma este rálesek..

válasz erre

fonemaker

2 hónapja, 2 hete és 3 napja

Belevetem magam, kiváncsi vagyok rá!

válasz erre