Rengeteg újdonsággal és jutalommal rajtolt el a Badlanders ötödik szezonja

2022. szeptember 20.
4.1141
A NetEase Games túlélő battle royale akciójátéka, a Badlanders ötödik szezonja rengeteg újdonsággal érkezett meg, egy tonnányi jutalom, új kihívások, fegyverek, kiegészítők és tartalmak érkeztek a legújabb frissítéssel a játékba.
 

Az új szezon a Survivors at Dawn névre hallgat, a fókuszba pedig a túlélés került. Az igencsak barátságtalan, homokviharokkal sújtott sivatagban kell majd túlélnünk, miközben egy új játékbeli nyersanyagot, a kék kristályt kell kibányásznunk, amit aztán el kell juttatnunk a megfelelő helyre, hogy feldolgozhassák azt.

Útközben természetesen a többi játékos vadászni fog ránk, jó hír, hogy vadiúj közelharci fegyverekkel és mordályokkal tudunk majd harcba szállni, a lőfegyvereinket pedig új kiegészítőkkel tudjuk felszerelni. Közkedvelt játékmódok is visszatértek az ötödik szezonnal, az Agent Call során klón kulcsokat kell majd gyűjtenünk, amit a többi játékosból tudunk "kinyerni".

A vadiúj fegyverek és visszatérő játékmód mellett bekerült a programba egy új közelharci fegyver rendszer is, továbbá számos kihívás és jutalom vár majd ránk a játékban, szóval érdemes lesz ellátogatni a homokdűnék világába.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Bencus86 írta:
Imádom ezt a játékot, de mindig csak pár hétig amikor megjönnek a frissítések.
Nekem meg pont hogy megunhatatlan, viszont hetente egyszer kétszer játszom csak.

válasz erre

peter97

1 hete

Már teszem is vissza!

válasz erre

Bencus86

1 hete

Imádom ezt a játékot, de mindig csak pár hétig amikor megjönnek a frissítések.

válasz erre

fonemaker

1 hete és 1 napja

Nem is értem miért hagytam ezt ki eddig.

válasz erre