Rengeteg újdonsággal zakatolt be a Railbound legújabb frissítése

2022. december 04.
47.8141
Az Afterburn Games csapata egy tartalmas frissítést hozott a vasutas puzzle-kalandjukhoz, a Railbound-hoz, új szintek, feladványok, új dekorációk, vadiúj játékmódok és rengeteg kihívás, tennivaló érkezett az aranyos logikai programhoz.
 

A frissítés 11 új szintet adott hozzá a kutyás vonatszimulátorhoz, így már összesen 170 megoldásra váró szint vár majd ránk. Az új szintek még nehezebb feladatok elé állítanak majd minket, változatos puzzle-feladványokat oldhatunk majd meg. Az új szintek mellett új dekorációkba is öltöztethetjük kedvenc vonatunkat, emellett új színvak mód és grafikai beállítások széles skálája segít a fogyatékkal élőkön.

A frissítéssel az új szintek és a vadiúj dekorációk mellett érkezett egy aprócska, de jópofa easter egg is, a kutyusokat a sztorijelentek során mostantól akár meg is simogathatjuk. A Railbound a konzolok és a PC mellett természetesen mobilokon is elérhető már egy ideje, a Google Play Áruházban 1999 Ft-ért, az App Store-ban pedig egy picit olcsóbban, 1990 Ft-ért szerezhető be az aranyos vonatos puzzle-kaland.

2 hozzászólás

Bencus86

10 hónapja, 3 hete

Iszonyat mód tetszik!

válasz erre

fonemaker

10 hónapja, 3 hete

Már rá is rongyolok!

válasz erre