Rengeteg újdonságot hoz a Mario Kart Tour hamarosan érkező halloweeni frissítése

2022. október 14.
4.3581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A gokartos gacha játékba hamarosan ismét visszatér a halloweeni hangulat, a jövő héten debütáló frissítéssel egy régi, klasszikus pálya, új tematikus skinek, kinézetek és játékmódok is érkeznek a Mario Kart Tour-ba.

Nagy a nyüzsgés a Mario Kart Tour háza táján, hiszen a shop átalakítása és az új ballonos játékmód mellett folyamatosan kapjuk a friss tartalmakat a versenyzős programhoz. A készítők szerencsére nem feledkeztek meg a közelgő Halloween ünnepéről, október 18-án debütál a következő frissítés rengeteg újdonsággal Halloween Tour néven.

Az új update egy régi klasszikus GBA pályát, a Boo Lake-t hozza el nekünk, a kihalt, kísértetjárt tavat körbeautózva pedig rögtön halloweeni hangulatba kerülünk majd. Érkeznek továbbá új halloweeni kosztümök, kinézetek is, a Mii karakterünket öltöztethetjük majd ijesztő jelmezekbe.

Egy új játékmód is érkezik a frissítéssel, méghozzá a Mario Kart DS' Twilight House, szóval nem fogunk unatkozni az event ideje alatt. Az új tartalmak október 18-án érkeznek majd meg a játékba, a Mario Kart Tour játékosainak érdemes lesz felírniuk a naptárba a jeles napot.



Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

peter97

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

Jópofák ezek az eventek, sokat dob egy ilyen játékon is.

válasz erre

Chico

1 éve, 7 hónapja és 24 napja

De lekattantam róla basszus...

válasz erre