Retro témájú lesz a Call of Duty Mobile következő szezonja

2022. március 26.
21.0181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Call of Duty Mobile egy újabb szezonba lép, és minél közelebb kerülünk március 30-ához, annál jobban visszamegyünk az időben, hiszen a népszerű battle royale új évadja retro témát ölt magára.

Az új Radical Raid Battle Pass új fegyvereket, tervrajzokat, operátorokat és még sok mást tartalmaz majd. Az ingyenes szintek az új Reactor Core Operator képességet, a MAC-10 SMG-t, néhány camo-t, tervrajzokat, névjegykártyákat és még sok mást biztosítanak.

A fizetős felhasználók emellett olyan 80-as évekbeli operátor skineket szerezhetnek, mint Clownpin Gunzo, Glam Park és Chrome Dump American Bulldog. Olyan exkluzív tervrajzokhoz is hozzáférhetnek, mint a Banana Blaster, a HBRa3 és még sok más. Egyetlen pálya sem példázza úgy a retro témát, mint a Call of Duty Cold War Miami Strike.

A parkolóházakkal és szállodákkal teli területen lehetőség van támadásra és védekezésre egyaránt. Ezzel együtt a harmadik évadban bemutatkozik a Training Ground 2.0 is, egy erősen testre szabható gyakorlótér, ahol csiszolhatod a képességeidet. És természetesen jön Snoop Dogg is, akit korábban már beharangoztak.

Nézd nagyban ezt a videót!



6 hozzászólás

Bencus86

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

De állat a zene hozzá! röhögő smiley

válasz erre

Chico

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ez marha jó. mosolygó smiley

válasz erre

Mendez

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Retrónál nincs jobb, teszem vissza a játékot! Tavaly nyár végén játszottam utoljára! röhögő smiley

válasz erre

Direktor

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Ez kemény! röhögő smiley

válasz erre

SamsungFan

2 éve, 2 hónapja és 26 napja

Na ez be fog szippantani. röhögő smiley

válasz erre

peter97

2 éve, 2 hónapja és 27 napja

Na ez rohadt jó! mosolygó smiley Vissz is teszem majd, mert egy ideje egyébként már nagyon unom és le van törölve. röhögő smiley

válasz erre