Rossz hírt közöltek a The Witcher: Monster Slayer rajongóival

2022. december 07.
52.3121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A fejlesztők szomorú hírt osztottak meg a játék hivatalos Twitter-oldalán, miközben egy új GYIK-bejegyzésben közölték, hogy a játék megbukott olyan értelemben, hogy elérje a stúdió üzleti elvárásait.

"Sajnos be kell jelentenünk, hogy a The Witcher: Monster Slayerrel való utazásunk a végéhez közeledik. 2023. június 30-án leállítjuk a játékot" - erősítette meg a Spokko Games közleményében. A helyalapú AR játék 2023. január 31-ig letölthető lesz az App Storeból és a Google Play Storeból is.

Ezt követően, február 1-től a játék nagy változáson fog keresztülmenni, a GYIK részletesebben foglalkozik a játék lezárásával és felvázolja, mire számíthatnak a játékosok a szerverek offline állapotba állítása során. Így az áruházakból január 31-én törlik és kikapcsolnak minden játékon belüli vásárlást és nem lesz új tartalom, a szerverek pedig június 30-án állnak le.

A GYIK azt is megerősíti, hogy a Spokko Games a CD Projekt Red részévé válik és a munkatársak lehetőséget kapnak, hogy a stúdióban dolgozzanak az alapjátékokon, de a The Witcher: Monster Slayer leállását követően néhány dolgozótól megválnak.

4 hozzászólás

fonemaker

1 éve, 5 hónapja és 22 napja

Mordorer írta:
Mert egy p2w ****.
Ott a pont. Egy ideig el lehet vele lenni, de aztán nagyon átsap lehúzásba.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Mert egy p2w ****.

válasz erre

Mendez

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Egy nagy rakás **** volt, az a helyzet.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 23 napja

Még ki sem próbáltam, de így már nem is fogom. röhögő smiley

válasz erre