SINoALICE címmel mobiljátékot készít a NieR: Automata alkotója

2017. február 16.
6.3901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Még szinte ki sem futott a NieR: Automata a Square Enix műhelyéből - a nagyszerű akció-szerepjáték március 10-én érkezik PS4-re -, Yoko Taro, az alkotás rendezője azonban máris belecsapott egy új projektbe, amely a maga nemében igazán meglepő lett.

Yoko ugyanis a Square Enix zászlaja alatt bejelentette a SINoALICE című szerepjátékot, amelynek érdekessége, hogy mobilokra, egészen pontosan Androidra és iOS-re készül, in-game fizetési lehetőségekkel felvértezett free to play modellen alapul, és Japánban már idén tavasszal megjelenhet, középpontjában konzolminőségű megoldásokkal.

Hogy a játék pontosan miről szól majd, az egyelőre nem ismert, de az még igen, hogy a Pokelabo csapata is segíti a munkálatokat, akik korábban olyan nagyszerű mobiljátékokkal szereztek nevet maguknak, mint a Sword of Phantasia, a Devil Maker Tokyo vagy a The Samurai Kingdom.

A SINoALICE egyébiránt megkapta első teaser trailerét is, de ebből egyelőre szintén nem derül ki sok minden a játékról, csak az, hogy főhőse egészen cuki lesz, és egy egyedülálló, sűrű világ vár majd benne ránk, egy teljesen egyedi sztorival, amit Yoko Taro maga írt.

Nézd nagyban ezt a videót!1 hozzászólás

Chico

7 éve, 4 hónapja és 24 napja

Jól hangzik és jól is néz ki, nagyon kíváncsi vagyok rá!

válasz erre