Snowfallen Secrets címmel érkezik a Tears of Themis decemberi frissítése

2022. december 11.
4.2521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Decemberben sem hagyja magára a romantikázni vágyókat a Tears of Themis, a randiszimulátor hamarosan egy karácsonyos témájú frissítéssel bővül, amiben számos új esemény, karakterkártya és rengeteg karácsonyi ajándék vár majd ránk.

A Snowfallen Secrets névre hallgató event holnap debütál majd a játékban, számos új eseményen, fesztiválon vehetünk majd részt ezúttal is. Új minijátékok, nyomozós feladatok várnak majd ránk, jutalmul pedig limitált ideig elérhető SR-kártyák járnak majd. Érkezik továbbá egy új esemény Winter Magic Festival néven, a részvételért cserébe pedig S-Chip, egy "Celebration - Snowfallen" névjegy, valamint egy "Surprise Performance" kitűző jár majd.

Ezzel egyidejűleg a House of the Draw esemény is elérhető lesz majd a nyomozós játékban, amely során a Marius SR "Love Berries" és az Artem SR "Masquerade Passion" karakterkártyákat húzhatjuk majd be teljesen ingyen rengeteg egyéb jutalom mellett. A holnap kezdődő Snowfallen Secrets event a rengeteg tennivaló mellett belépési bónusszal, számos ajándékkal és egy exkluzív "Celebration - Stars and Snow" névjeggyel is vár majd minket.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

SamsungFan

1 éve, 5 hónapja és 18 napja

Iszonyat jól néz ki ez a játék, de a stílus nekem nem jön be.

válasz erre

Bencus86

1 éve, 5 hónapja és 19 napja

Kár hogy kártyás cucc. szomorú smiley

válasz erre