Stardust League címmel egy PvP-orientált RPG érkezik hamarosan mobilokra

2023. január 03.
4.1591
A miHoYo nyílt világú animés szerepjátékára, a Genshin Impact-ra nagyban hasonlító akció-kaland, a Stardust League hamarosan mobilokra is ellátogat majd, a PvP harcokra fókuszáló kaland előregisztrációja elindult Androidos rendszereken.
Advertisement

A Stardust League animés látványvilágával sok tekintetben a Genshin Impact-ra hasonlít, a nyílt világú játékban Laniakea bajnokává kell majd válnunk. A játék elsősorban az 1v1-es küzdelmeket helyezi az előtérbe, számos választható hőssel küzdhetünk majd meg változatos helyszíneken. Szerencsére a barátainkkal közösen kalandozva is felfedezhetjük a fantasy világot, a harcok során pedig a különféle képességekre és a jókor elsütött kombókra fogunk majd hagyatkozni.

PvE küldetéseken is részt vehetünk majd, a célunk megállítani a betolakodó "szellemeket", akik megrontották a sci-fi fantasy világunkat. A szerepjátékos elemek mellett MMO-s beütése is van a Stardust League-nek, hősünket ugyanis teljesen testre szabhatjuk, Laniakea földjét pedig szabadon bekalandozhatjuk. A Stardust League PC-n, valamint Androidos eszközökön lesz elérhető, a Google Play Áruházban már tudunk is regisztrálni az animés játékra.

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
3 hozzászólás

Mendez

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Várjuk!

válasz erre

Ronalddo

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Meglesem majd, hátha elkap...

válasz erre

SamsungFan

2 hónapja, 2 hete és 6 napja

Egy próbára jó lesz...

válasz erre