Static Shift Racing címmel egy autóversenyzős program érkezik mobilokra

2023. január 07.
4.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A 90-es évek arcade autós játékait idézi meg hangulatában a Static Shift Racing, amiben számos verda volánja mögé bepattanhatunk majd, a megjelenésre pedig nem is kell sokat várni, az előregisztráció már élesedett is nemrég Androidon.

A Static Shift Racing egy jópofa arcade versenyzős programnak ígérkezik, nem is kell rá sokat várnunk, január 18-án debütál majd mobilokon a autós játék. Egy nyílt világban kalandozhatunk majd, helyi versenyeken indulhatunk, sőt, még a barátainkat is kihívhatjuk egy menetre. A játék kap majd egy sztorimódot is, Static Nation neonfényes utcáin száguldozhatunk majd kedvünkre, számos játékmód, kihívás, körverseny, sprint és driftelős esemény vár majd ránk.

A 90-es évek legendás autóit oldhatjuk majd ki, számos testreszabási lehetőség, optikai tuning, felnik, lökhárítók, légterelők, motorháztetők közül választhatunk majd. Kanyargós hegyi utakon és forgalmas városi környezetben is versenyezhetünk, a fejlesztők ígérete szerint a jövőben további területekkel bővül majd a játék. A Static Shift Racing január 18-án farol majd be Android és iOS eszközökre, a Google Play Áruházban már tudunk is regisztrálni a versenyzős programra.

Nézd nagyban ezt a videót!



4 hozzászólás

Bencus86

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Egy próbát mindenképp megér!

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Tetszetős, kíváncsian várom!

válasz erre

Chico

1 éve, 4 hónapja és 20 napja

Elsőre nem tűnik rossznak!

válasz erre

peter97

1 éve, 4 hónapja és 21 napja

0:22 környékén az gameplay vajon? ?O Mert akkor nem rossz. mosolygó smiley

válasz erre