Stúdiót vált a The Walking Dead: No Man's Land

2023. február 07.
56.4121
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Netflix Stúdió új irányvonalának részeként úgy döntöttek, hogy a No Man's Landet átadják egy másik játékstúdiónak, az Embracer Group alá tartozó DECA Games veszi át az játék jövőbeli üzemeltetését és fejlesztését.

A csapat közölte, a Next Games új fejezetbe lép, ami sok változást jelent, többek között azt, hogy a Netflix számára fejlesztett játékokra koncentrálnak, amik nem az ingyenesen játszható üzleti modellt fogják követni. Megköszönték az elmúlt több mint 7 évet a felhasználóknak, azoknak, akik "a kezdetektől fogva formáltátok ezt a játékot."

Egy Jason nevű fejlesztő a DECA Games képviseletében a következőket mondta:

Biztosíthatlak benneteket, hogy ez az új szervezés semmilyen módon nem lesz hatással egyik fiókotokra sem és a játék a szokásos módon folytatódik. Szorosan együttműködünk a Next Games-szel, hogy biztosítsuk az összes tartalom minél zökkenőmentesebb átadását.


Hozzátette, mindent megtesznek, hogy tovább javítsák a No Man's Landet ugyanazzal a kiváló minőségű tartalommal, amivel a kezdetek óta találkozhattak a játékosok és törekedni fognak arra, hogy folyamatos frissítéseket hozzanak.

2 hozzászólás

peter97

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Annyi baj legyen.

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 2 hónapja és 23 napja

Nekem mindegy ki csinálja csak ne legyen ****. röhögő smiley

válasz erre