Surely You Quest: itt a Bűvös varázskardok mobiljáték, a Cartoon Network új RPG-je!

2017. február 17.
6.8531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
A Cartoon Network Studios munkatársai a Google Play kínálatából már letölthetővé tették - hamarosan az App Store-ra is felkerül - a népszerű Mighty Magiswords, avagy felénk Bűvös varázskardok címmel ismert animációs sorozat legújabb mobiljátékát.

A Surely You Quest névre keresztelt applikáció teljesen ingyen letölthető bárki számára, középpontjában egy casual szerepjátékkal, amelyben a sorozat két főhőse, Prohyas és Vambre felett vehetjük át az irányítást, akik egy őrült kalandba keverednek, melynek során küldetések sokaságát kell teljesíteniük, miközben vad harcok és félelmetes ellenfelek várnak rájuk, akiket csak bűvös varázskardjaikkal tudnak majd legyűrni.

A játék kompatibilis a MagiMobile applikációval, sőt mi több, ezen keresztül rengeteg exkluzív tartalmat is letölthetünk hozzá. A Surely You Quest legnagyobb különlegességét egyébiránt az adja - ingyen letölthető mivoltán túl -, hogy meglepően összetett és taktikus harcrendszert álmodtak meg mögé az alkotók, aminek jóvoltából minden egyes ütközet meglepően izgalmasnak ígérkezik majd.

Nézd nagyban ezt a videót!nincs még hozzászólás