Számos ajándékkal érkeztek meg a Guardians munkásai az Airship Knights-ba

2023. január 27.
51.1901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Közös kollaborációba kezdett a pixelart RPG, a Guardians of the Video Game és az Airship Knights, a közös kollab keretein belül a Guardians-ból érkeztek új hősök az idle szerepjátékba, emellett számos Guardians-al kapcsolatos event is vár ránk.

Friss tartalmakkal bővült az idle RPG, az Airship Knights, a Guardians of the Video Game-ből érkeztek vendégszereplők és játékbeli események a gacha játékba. A Guardians négy munkása is ellátogatott az Airship Knights-ba, Patch, Cheat, Publi és Hero érhető el immáron a léghajónk fedélzetén. A hősök mellé eventek is érkeztek, a Cheat's and Hero's Pick-up Event során egészen január 29-ig nagyobb eséllyel pörgethetjük ki ezeket az új karaktereket.

Számos ajándék és kihívásokat tartogató dungeon is bekerült az Airship Knights-ba, a különféle bossokat legyőzve Collab Knight Lelkek, Awakening Kövek, kapitány kinézetek és még sok más egyéb tárgy is a miénk lehet. Három exkluzív ajándék is jár a belépésért cserébe az event ideje alatt, emellett két Collab Knights Ticketet is bezsákolhatunk, valamint a shopból ingyen gyémántok is járnak mindenkinek egészen január 29-ig!

2 hozzászólás

Mordorer

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

De imádom az ilyen grafikát! mosolygó smiley

válasz erre

Ronalddo

1 éve, 3 hónapja és 6 napja

Hehe, jópofa. mosolygó smiley

válasz erre